Tip! 

Heeft u veel kinderen op uw feest of evenement? Huur dan twee of drie kleinere springkussens waardoor elke 'leeftijdscategorie' zijn eigen kussen heeft en rouleer dit om de zoveel tijd. Dit voorkomt dat grote kinderen de kleine kinderen omver springen of lopen. Zo heeft iedereen meer plezier en u meerdere springkussens voor de prijs van één groot springkussen!

Springkussen huren Barneveld

Springkussen huren Ede

Springkussen huren Amersfoort

Springkussen huren Lunteren

Springkussen huren Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude

Springkussen huren Voorthuizen

Huren

Al onze prijzen zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag

Op zondag zijn wij gesloten. Wanneer de ophaal-, gebruiks- of retourdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met een dag.

Transport

Vrijwel al onze springkussens zijn met een personenauto te vervoeren. Bezorgen en ophalen door ons is ook mogelijk. De transportkosten bestaan uit een starttarief en kilometerkosten. Ons starttarief bedraagt € 10,- excl. BTW. De kilometerkosten bedragen € 0,45 excl. BTW per kilometer en worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 3771PA naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen).