Partytenten huren

Met onze Tent Verhuur bedienen wij de gehele Gelderse Vallei en daarbuiten met een groot assortiment (feest)tenten. Bijvoorbeeld voor een luxe borrel, tuinfeest, (winter)fair, verjaardag, festival of bedrijfsfeest. 

Opbouw / afbreek service

  • Opzetten en afbreken door ons is uiteraard mogelijk tegen een meerprijs. Deze service is alleen mogelijk in combinatie met transport en aan te geven op de tent- of bestelpagina. Een aantal tenten leveren we enkel inclusief montage en demontage door ons zelf.

Huren

Al onze prijzen zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag

Op zondag zijn wij gesloten. Wanneer de ophaal-, gebruiks- of retourdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met een dag.

Transport

Vrijwel al onze tenten zijn met een personenauto te vervoeren. Bezorgen en ophalen door ons is ook mogelijk. De transportkosten bestaan uit een starttarief en kilometerkosten. Ons starttarief bedraagt € 10,- excl. BTW. De kilometerkosten bedragen € 0,45 excl. BTW per kilometer en worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 3771PA naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen).