Stretchtenten 10x20

De kleurrijke stretchtent is de sfeermaker op elk evenement. Van oorsprong is de stretchtent een Noord-Afrikaanse uitvinding die diende als huisvestiging voor bedoeïenen. Deze tent was makkelijk te verplaatsen en bood bescherming tegen elke weersinvloeden in de woestijn. Stretchtenten zijn te huren in de kleur bruin/beige (zandkleur), zilver en rood. 

Mogelijkheden
De stretchtent, ook vaak ‘flextent’ genoemd, is rekbaar en dat maakt de mogelijkheden eindeloos. De stof is waterdicht, windbestendig en van hoogwaardige kwaliteit. Stretchtenten zijn geschikt als sfeervolle overkapping en populair bij een grote doelgroep. De tent wordt voornamelijk gehuurd voor tuinfeesten, festivals, catering op locatie, bruiloften en andere buitenevenementen. Het uiterlijk van elke stretchtent is uniek. Ook is de levering van een bijpassende vlakke vloer mogelijk.

Opmerkingen

  • De prijs is incl. montage / demontage van de tent. 
  • De opbouw locatie dient goed bereikbaar te zijn met bakwagen of aanhanger, zie handleiding voor alle informatie welke we vooraf graag van u ontvangen.
  • Onvoorziene uren worden doorberekend op nacalculatie.
  • We leveren deze tent samen met onze collega verhuurder.
2.000,00 excl. 2.420,00 incl. BTW

Kies extra opties:

Leverbaar in kleuren zand, zilver, rood en platina

Houten ondervloer bijhuren. Vloer tent 10x20 (200 m²). Prijs incl. leggen / rapen vlonderdelen.

+ € 500,00

Wanneer er voor verankering geen haringen in de grond geslagen kunnen worden. 26 ballastblokken

+ € 1.040,00

Al onze prijzen zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag

Op zondag zijn wij gesloten. Wanneer de ophaal-, gebruiks- of retourdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met een dag.