Ballastblok ± 25 kg.

Vaak kan een tent verankerd worden door middel van houten of metalen haringen in combinatie met spanbanden. Deze spullen leveren we ook standaard bij onze tenten. Wanneer de tent op een harde vloer, stoeptegels of asfalt komt te staan, kan je betonnen gewichtsblokken bij de tent huren. Het aantal ballastblokken is afhankelijk van het type tent en de locatie. 

Als stelregel kan je voor een partytent rekening houden met 4-6 ballastblokken, op elke hoek een ballastblok en halverwege aan weerszijde aan de lange kant.

Eigenschappen:

  • ± 25 kg.
  • Aan de bovenzijde een bevestigingsoog

Tip! Naast het gebruik als verankering van tenten zijn de ballast blokken ook ideaal voor het verzwaren van bijvoorbeeld een luchtkussen.

Extra informatie over wind en verankering:

Onze traditionele en EasyUp partytenten zijn bestand tegen windsnelheden tot max. windkracht 4-5. De tenten dienen altijd goed gezekerd te worden!

Ons advies is om de tenten altijd te zekeren aan het frame i.p.v. aan de ogen van het dakzeil. Houd er rekening mee dat bij maximale windkracht altijd gekeken wordt naar de windstoten en niet naar uurgemiddelde snelheden. Eén hele zware windstoot brengt over het algemeen eerder schade toe aan een partytent dan hoge uurgemiddelde snelheden. Twijfel je over het gebruik van de partytent, omdat je niet weet of de windsnelheden het maximaal haalbare overschrijden? Of gebruik je de partytent niet meer? Klap de tent dan altijd in of breek hem vast (gedeeltelijk) af. 

3,25 excl. 3,93 incl. BTW

Al onze prijzen zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt:

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag

Op zondag zijn wij gesloten. Wanneer de ophaal-, gebruiks- of retourdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met een dag.